داستان تشکیل الکا
این سازمان با درک این مفهوم که کیفیت و سلامتی و امنی و غذا از دیدگاه کارکنان مجموعه امری فراگیر بوده و تمامی فعالیت ها و منافع سازمان به نوعی بر آن موثر می باشدو با اعتقاد به این که کلیه در پاسخگویی به نیاز مشتریان خود اقدام به تولید نمود. امروزه با رشد شهرنشینی و نیاز روزافزون به تامین غذا سالم صنایع غذایی با رشد چشمگیری در زمینه تولید غذاهای آماده و نیمه آماده مواجه بوده است ازطرفی تامین مواد اولیه با کیفیت و منطبق با استانداردهای جهانی برای صنایع غذایی آماده و نیمه آماده و تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی از اولویت های صنعت غذایی کشور می باشد. از این رو شرکت صنایع غذایی پرستوی شکفته با نام تجاری الکا با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و بهره گیری از دانش مجرب ترین متخصصان و ماشین آلات مدرن با تمرکز بر فرمولاسیون و کنترل کیفیت در فرآیند تولید گامی نوین را برداشته و در سال 1380 برای اولین بار موفق به تولید مرغوب ترین پودر سوخاری در ایران گردید.
این محصول جهت استفاده در کارخانه های فرآورده های گوشتی و غذاهای آماده برای محصولاتی چون انواع برگرها با پوشش سوخاری و محصولات کنتاکی به کار می رود. این شرکت علاوه بر فعالیت در عرصه تولید صنعتی مواد اولیه کارخانجات تولید کننده فرآورده های گوشتی و پروتئینی دامنه فعالیت در عرصه تولید صنعتی و تجاری خود را گسترش و در جهت تولید محصولات قابل عرضه در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها فصلی جدید در گروه تولیدات صنعتی خود ایجاد نموده است. تولید نان سوخاری از جمله تولیدات موفق این شرکت می باشد. صنایع غذایی پرستوی شکفته با تکیه بر دانش گروه متخصصین و تجارب کسب شده در سال های پیش، تولید انواع نان سوخاری روکش دار، نان های حجیم انواع خمیر پیراشکی و پودر سوخاری گرانول را در برنامه سبد تولیدات خود قرار داده است.